Nachádzaš sa tu: Hlavná stránka Evakuačný rozhlasový systém SX-2000

štvrtok25 apríl 2024

Evakuačný rozhlasový systém SX-2000

Evakuačný rozhlasový systém SX-2000

Systém pre rozsiahle inštalácie, riadený a kontrolovaný po sieti, umožňuje prepojenie vzdialených lokalít. SX-2000 predstavuje nový štandard pre vysoko výkonné systémy bez kompromisov.

SX-2000 displej

Nová výbava systému umožňuje znásobiť jeho kapacitu tym, že umožňuje centrálne riadenie všetkých jeho komponentov, ktoré môžu byť rozmiestnené v rôznych lokalitách. Toto riešenie je ideálne ako pre veľké inštalácie združujúcej rad rôznych objektov tak pre lokálne systémy. Systém je preto vhodný napríklad pre letiská, stanice, továrne, obchodné centrá aj veľké administratívne budovy. Všestrannosť systému zabezpečujú jeho ďalšie vlastnosti ako je zdvojenie napájacích zdrojov a redundantné zálohovanie pri poruchách zabezpečenia, čo znižuje náklady na celý systém. Systém tiež obsahuje požiarny mikrofón, ktorý možno uplatniť v núdzových situáciách. Komponenty rady SX-2000 umožňujú realizovať ideálny zvukový systém, ktorý vyhovie prakticky všetkým požiadavkám.

  • Integrované hlasové evakuačné a informačné hlásenia
  • Digitálna kontrola systému
  • Možnosť realizácie decentralizovaných podsystémov
  • DSP ​​(digitálny procesor) pre vysoko kvalitné hlásenia a prenos hudby
  • Simultánny prenos štyroch rôznych núdzových hlásení

Systém SX-2000 sa skladá z nasledujúcich komponentov:
SX-2000SM, SX-2100AI a SX-2100AO/2000AO tvoria minimálny systém s 8-mi audiovstupmi a 8-mi audiovýstupmi. Systém je rozšíriteľný, maximálna kapacita je 64 audiovstupov, 256 audiovýstupov,  1416 riadiacích vstupov a 1416 riadiacích výstupov.

 

Ukážka zostavy:

Rýchly kontakt

Musíte zaškrtnúť políčko.
Súhlasím so spracovaním osobných údajov.